Profesionistii Holistic Wellness Hub

Luiza Pavel

Luiza Pavel este cea care a initiat proiectul Holistic Wellness.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si a programului de master in Comunicare manageriala si resurse umane din cadrul SNSPA, Luiza Pavel isi leaga destinul personal si profesional de dorinta si ambitia de a se pune in slujba oamenilor.

Acest ideal s-a configurat prin parcurgerea mai multor programe de formare continua si dezvoltare profesionala, toate avand ca scop o mai buna cunoastere a naturii umane.

La toate acestea se adauga experienta dobandita in cei peste 12 ani de activitate petrecuti in cadrul unor companii internationale unde a lucrat in calitate de consultant in domeniul resurselor umane.

Initiativa crearii cabinetului Holistic Wellness a aparut la capatul unor indelungi reflectii privind modul de complementarizare a unor servicii destinate potentarii resurselor corporale si psihice de care dispune omul.

Rares Ignat colaboreaza cu centrul Holistic Wellness in special pe zona de terapie de cuplu si psihosexologie. Organizeaza si grupuri de dezvoltare personala ce au ca obiectiv principal dobandirea unui echilibru cognitiv si emotional sau depasirea unor obstacole din viata cuplului.

 • medic licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca
 • psihoterapeut autonom de cuplu si familie – certificat de Colegiul Psihologilor
 • psihosexolog certificat de European Society for Sexual Medicine si European Federation of Sexology
 • absolvent master in psihologie clinica si interventie terapeutica, Universitatea Spiru Haret Bucuresti
 • absolvent program formare formatori in planificare & consiliere familiala – Medicins Sans Frontieres – Université Libre de Bruxelles – SECS
 • absolvent Professional Management Diploma CODECS
 • participare la variate seminarii de formare in psihoterapie : cognitiv-comportamentala, narativa, pt copil si adolescent etc
  mai multe repere profesionale

Apeleaza cu incredere la Rares daca iti doresti un sprijin pentru :

 • depasirea obstacolelor de comunicare in cuplu & familie – mai multe detalii aici
 • depasirea problemelor sexuale masculine & feminine – mai multe detalii aici
 • depasirea depresiei & anxietatii (atacuri de panica, fobii, obsesii etc)
 • a dobandi o relatie mai buna cu copilul tau adolescent
 • terapia dependentelor

Rares Ignat

Cristina Rigani

Cristina a absolvit  Școala de Masaj Biofocus , obținând diploma de tehnician maseur.

     A studiat masajul Shiatsu în cadrul Școlii Bios din București cu profesorul Viorel Mihai, format la The Shiatsu Clinic and School din Iowa City, U.S.A , perfecționându-se în metoda Focused Touch Shiatsu in anul 2013.

     A continuat să studieze shiatsu cu Maestrul International Tzvika Calisar in cadrul seminariilor susținute de acesta la București, parcurgând metoda Seiki Meridian Shiatsu cu accent pe tratamentul Tsubo și tratamentul durerii.

     Specializată în masajul Shiatsu și masajul terapeutic, cu o experiență de 8 ani in domeniu, este alături de oameni pe care îi slujește cu drag și cu nădejdea de a aduce alinare și bucurie în viața lor.

     Vă așteptam să o cunoașteți și voi în cadrul unui masaj!

Florina are o vasta experienta de peste 14 ani pe diverse tipuri de masaj: relaxare, cervical, anticelulitic, drenaj limfatic, deep tissue dar si reflexoterapie.

Practica cu pasiune aceasta meserie si considera ca beneficiile masajului se resimt atat la nivel corporal cat si psihic.

Un masaj bine facut cu siguranta te determina sa te reintorci in cabinet asa ca Florina are clienti ce revin la ea de fiecare data pastrand relatii de ani de zile cu acestia.

In urma cu cativa ani Florina a parcurs si o formare in masaj facial indian ce cuprinde zona scalpului si cervicala, o terapie relaxanta si revigoranta in acelasi timp, apreciata de clienti.

Te asteptam si pe tine pentru o doza de relaxare, la o intalnire cu TINE!

Florina Nitulescu

Cristian Ionescu

Cristian este absolvent al Specializării Kinetoterapie şi motricitate specială din cadrul Facultaţii de Educaţie Fizică si Sport a Univ. “Spiru Haret”. A absolvit cursul de masaj din cadrul Şcolii de masaj a Dr. Dragoş Ovidiu Argeşanu unde a absolvit şi un curs basic de terapie Yumeiho.

Ofera servicii de masaj de peste 5 ani si este specializat in urmatoarele: masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, reflexogen, drenaj limfatic, deep tisue, masaj sportiv şi masaj pentru gravide.

Te invitam sa il cunosti si tu pe Cristian in cadrul cabinetului Holistic Wellness.

Dana Savoiu a absolvit NLP Life & Business Coaching acreditat ICF în 2016, de câțiva ani practică terapia florală Bach dar în cadrul cabinetului Holistic Wellness am cooptat-o pentru pasiunea ei legată de Access Bars, Face Lift și Procese de corp.
Dana este pasionată de efectele pe care le au stările emoționale și mentale asupra sănătății, dedicată în a incuraja și sprijini oamenii să-și depășească perioadele dificile din viață prin diferite metode, tehnici, proceduri, instrumente pentru a-și trai potențialul maxim.

Pasionată de remediile naturiste şi well being o poți întâlni şi tu în cadrul unei sesiuni de 2 ori pe săptămână.

Dana Savoiu

Gabriela Florea

Gabriela Florea este medic generalist, iar cei 11 ani de experiență în practicarea terapiei CranioSacrale și Eliberării SomatoEmoționale® metoda Upledger au ajutat-o să înțeleagă că procesul terapeutic nu este bazat doar pe tehnica de tratament, ci și pe interacțiunea dintre medic și pacient.
În prezent finalizeaza studiile doctorale în filosofia medicinei la Universitatea din București (Metacogniția în medicină. Problema minte-corp).

Direcția ei de cercetare constă în analizarea proceselor cognitive în cadrul relației medic-pacient și cum acestea influențează în mod direct rezultatul terapeutic.

​​Își propune să investigheze prevenirea sindromului de epuizare, dar nu în ultimul rând al dimensiunii umane, în sensul său de empatie și bunătate.​

Dr. Gabriela Florea vă așteaptă în acest demers terapeutic pentru dobândirea stării de bine de care avem cu toții nevoie!

Adriana Ionescu este maestru reiki , consilier pentru dezvoltare personala si energo-terapeut, fiind fascinata din copilarie de „lumea nevazuta”, perceptibila prin dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale.

Ea a luat contact in urma cu 6 ani cu  radiestezia, deschizand astfel un capitol fascinant al vietii ei : autocunoasterea si descoperirea darurilor cu care a fost inzestrata. A urmat cursurile Societatii Romane de Radiestezie pe o perioada de mai multi ani, timp in care a aplicat cunoasterea dobandita in viata de zi cu zi, si de asemenea pentru a ajuta constant pe cei din jur in situatii care necesitau claritate.

Din dorinta de a intelege suferintele si misterele din spatele bolilor a urmat cursurile de Recall Healing sustinute de Dr. Gilbert Renaud (Canada) care ajuta la indentificarea si rezolvarea traumelor emotionale din spatele afectiunilor sau comportamentelor care aduc suferinta. Prin indrumare pas cu pas, in sedintele de recall healing se poate ajunge la cauza declansarii unei afectiuni fizice si porni pe drumul autovindecarii.

In cadrul sedintelor de radiestezie vei obtine claritate, cu ajutorul masuratorilor, in ceea ce priveste starea de sanatate fizica si energetica a corpului, anomalii  bioenergetice, compatibilitate cu domeniul profesional sau chiar in cuplu, consultanta in orientarea profesionala, optimizare energetica.

Adriana Ionescu