#50terapiisiterapeuti

Milena Popescu – Nutriționist & Reconnective Healing Life Coach

 • “Discursul din lift”. Prezintă-te în maxim 3 rânduri.

Milena Popescu – Nutriționist & Reconnective Healing/ Life Coach

Nutriționist – pentru că am o calificare în domeniul nutriției.

Life Coach – pentru că am o specializare în life coaching .

Reconnective… pentru că facilitez ședințe de Reconnective Healing/Reconectare personală

Astăzi: Reconnective Healing și Reconectarea personală

Pentru mai multe detalii accesați  http://www.milenapopescu.ro/3-m/vindecare-reconectiva-reconectare

 • Cum ai aflat despre această metodă de terapie și ce te-a determinat să o studiezi pentru a practica?

În 2013 am simțit că trebuie să înțeleg viața la un nivel mai profund și am înțeles că am nevoie de vindecare în adevăratul sens al cuvântului. O vindecare care să se manifeste în toate aspectele vieții. O vindecare deplină. Am intrat într-un program amplu de dezvoltare personală care a durat 5 ani.

Am învățat că adevărata vindecare este o tehnologie a conștiinței care poate aduce îmbunătățiri în starea corpului fizic, mental sau emoțional.

Am simțit pentru prima oară puterea câmpului nevăzut de energie în care trăim și am învățat să mă conectez în mod conștient la el. Am învățat să simt energia și să experimentez stări diferite de conștiență.

Reconnective Healing a intrat în viața mea în 2015. Filozofia simplă a vindecării se mula perfect pe ceea ce eu învățasem și pe ceea ce simțeam în acel moment. Așa că am decis că merită să aprofundez și să devin practician – pentru beneficiul meu și al altora.

 • Care sunt principiile de bază ale acestei metode de terapie?

RECONNECTIVE HEALING este un mijloc de explorare a conștiinței. Fiecare merge cât de departe poate și culege cât de multe beneficii este pregătit să primească. Face parte din procesul nostru de evoluție. Nu este terapie, nu presupune diagnosticare, nu te încurajează să-ți întrerupi medicația și vine cu o serie de beneficii:

 • Aduce bunăstare fizică și/sau procese de vindecare la nivelul trupului, mai multă claritate mentală, echilibru emoțional, pace interioară și evoluție spirituală.

 • Transcende orice tehnică și înglobează în ea beneficiile tuturor metodelor de vindecare energetică cunoscute.

Pe durata ședinței ai oportunitatea să pășești dincolo de stresul zilnic și viața exterioară. Te conectezi la Câmpul Infinit de Energie, Lumină și Informație și să rămâi cu tine în pace o vreme. Lași Lumina să pătrundă în ființa ta și să declanseze procesele interioare de autovindecare fizică, emoțională, mentală sau spirituală. Sinele tău știe mai bine de ce ai tu nevoie și ce ești pregătit să primești.

Cum se practică:

 • Se practică fără atingere,  atât la cabinet cât și la distanță.
 • Durează 30 de minute. Vei sta întins pe masa de masaj dacă optezi să vii la cabinet, sau poți să stai confortabil la tine acasă în pat sau pe canapea, dacă optezi pentru o ședință la distanță.
 • Sunt recomandate 3 ședințe în zile consecutive sau la câteva zile una de cealaltă.

RECONECTAREA este o tehnică energetică înrudită cu Reconnective Healing, dar  diferită prin faptul că presupune folosirea unei metode de lucru foarte clare.

Tehnica reconectării se derulează pe o perioadă de 2 zile consecutive după ce în prealabil ai beneficiat de cel puțin o ședință de Reconnective Healing

Dacă Reconnective Healing se referă la vindecare în sensul cel mai larg al cuvântului, Reconectarea este făcută să te treacă prin cursul vieții mai rapid decât te aștepți. Viața ta se poate schimba… nu în sensul în care devine diferită, ci în sensul în care evoluezi: relațiile se schimbă și evoluează, cariera se schimbă și evoluează, ești mai inspirat și mai centrat.

 • Cine este „clientul” tău?

„Clientul” meu poate fi oricine este deschis să exploreze, să evolueze,  să pășească dincolo de limitele autoimpuse și să participe activ la propria vindecare și a celor din jur.

„Clientul” meu poate fi oricine simte că este într-un moment al vieții în care are cu adevărat nevoie de vindecare, iar această metodă poate să facă parte din programul lui de vindecare.

 • Ce „cumpără” de fapt clienții atunci când aleg această terapie?
 1. Un nou nivel de percepție.

 2. Eliberare de convingeri limitative.

 3. Inițierea unui proces de auto-vindecare.

 4. Evoluție și o stare de „bine”

 • La ce ar trebui să se aștepte o persoana care vine pentru prima data la o sedinta?

La nimic.

Cea mai bună atitudine este aceea de a nu avea așteptări. Așteptările ne limitează sau chiar ne blochează.

Vindecarea, sub orice formă ar veni, are legătură cu aspecte ale ființei noastre de care cei mai mulți dintre noi nu suntem conștienți. Schimbările pot să apară imediat după ședință sau în decurs de câteva zile/săptămâni.

Cea mai bună atitudine este să ne deschidem să primim CEVA. Nu știm ce.

Așadar, ești pregătit să primești?

 • Piata este competitiva, de ce ar veni clientii catre TINE?

La mine ajunge cel care simte că eu sunt practicianul potrivit pentru el. Eu facilitez un proces. Vindecătorul este chiar el, „clientul”. Eu „deschid o ușă”. La nivel subconștient „clientul” alege dacă pășește sau nu prin acea ușă. Vindecarea se decide între  „client” și Univers, Dumnezeu, Sursă…cum dorește fiecare să-i spună.

 • Poți să împărtășești cu noi din mărturisirile clienților tăi care au beneficiat de terapie și și-au îmbunătățit viața în acest mod? Povestește-ne te rugăm una din experiențe.

Mai jos este experiența detaliată pe care unul dintre „clienții” mei a dorit s-o împărtășească. Este așa cum a simțit-o el.

De felul meu sunt un tip destul de sceptic si pana la momentul la care am trecut prin aceasta experienta nici nu vroiam sa aud despre astfel de ,,tratamente”.

Am fost diagnosticat cu o hernie cervicala la C2/C3 si C4/C5 si de cativa ani am momente cand durerile devin insuportabile mergand pana la imobilizarea membrelor superioare.

Am facut mai multe investigatii si toti medicii cu care am discutat mi-au spus ca interventia chirurgicala nu este intotdeanua prima solutie. M-au sfatuit sa incerc si metode alternative.

Acum mai bine de un an am ajuns la Ramnicu Valcea unde trebuia sa ma intalnesc cu un bun prieten. Eram intr-o criza de hernie cervicala de nici nu stiu cum am reusit sa conduc pana acolo (de fapt stiu – am condus folosind doar mana dreapta 😊).

Cert este ca odata ajuns i-am cerut un calmant iar el mi-a spus că aș putea să incerc mai bine o sedinta de vindecare reconectiva.

Pana la acel moment habar nu aveam in ce consta o astfel de sedinta.Am fost invitat intr-un cabinet unde nu se afla decat o masa de masaj si o atmosferă prietenoasa. Va dati seama ca scepticismul meu era deja la cote alarmante dar am continuat pe principiul ca nu am nimic de pierdut.

Nu am sa descriu intrega sedinta dar va spun ca o astfel de experienta nu am mai trait pana la acel moment. In timpul sedintei senzatiile si sentimentele pe care le-am trait m-au bulversat. Va pot spune ca daca la inceput simteam pe zonele dureroase o senzatie de rece, mai tarziu am simtit cum in corp apare o senzatie de usurare.

Sentimentul a fost atat de puternic incat mi-au dat lacrimile, moment in care m-am speriat putin.

Efectul a fost fantastic, astfel incat dupa ce am iesit din cabinet uitasem de durere, uitasem de probleme si am iesit in curte. Atunci am observat ca era o zi frumoasa de primavara, insorita si … fara dureri. Da fara durere, deoarece mobilitatea mainii era foarte buna. Ma plimbam si incercam sa ma gandesc ce s-a intamplat de fapt.

Mi-am promis ca voi reveni peste o saptamana dar binenteles, ca intotdeuna, au fost alte ,,prioritati” si nu am ajun decat dupa trei saptamani.

A doua sedinta, s-a desfasurat la fel ca prima, dar a avut alt efect in sensul ca l-am simtit mai tarziu si mai intens ca niciodata. Spun mai tarziu deoarece au apărut niște revelatii despre viata care au persistat cateva saptamani bune dupa a doua sedinta. A fost ca și când cineva mi-ar fi șters geamul de la parbriz.

 • Am realizat ca exista o putere interioara care ,,imi da voie” sa imi controlez felul in care ma simt: trist, anxios, frustrat, nemultumit de tot si toate
 • Noua mea experienta a mers pana acolo incat am reusit sa evaluez genul de relatie pe care o am cu persoanele din jurul meu. Trebuie sa recunosc ca acest lucru m-a speriat putin.
 • Si in sfarsit,dar nu in ultimul rand, am realizat ca imi pot folosi energia si puterea de a alege cum sa fie fiecare zi din viata mea.

Ce pot spune, fara nici un dubiu, este ca durerile, desi au mai fost, nu au mai avut intensitatea celor de la inceput

Stiti ce este extraordinar si ce m-a facut sa impartasesc cu dumneavoastra aceasta experinta? Nu faptul ca puteti scapa de durerea fizica  ci faptul ca aveti sansa sa scapati de durerea ,,interioara”, sa contistientizati ca viata dumneavoastra depinde doar de dumneavoastra.

 Cel putin cu atat m-am ales eu 😊.

_________________________ 

 • Împărtășește cu noi numele a 3 cărți sau 3 mentori care te inspiră în activitatea ta de zi cu zi.
 • Eric Pearl – fondatorul The Reconnection – și cartea „ Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale” ( o carte pentru practicieni și clienți deopotrivă)
 • Daniel Mitel – Custodele The School of the Heart – și colecția  „Călătorii în inimă”
 • David Hawkins MD., PhD. și toată seria sa de cărți editate la Cartea Daath ( Transcenderea nivelurilor de conștiință, Vindecare și recuperare, etc.)
 • Curs de miracole
 •  Cuvant de incheiere?

Fiecare om are un scop în viață… un dar unic sau un talent special, pe care să-l ofere celorlalți. Iar când combinăm acest talent unic cu dedicarea pentru a-i sluji pe ceilalți , experimentăm extazul și exultarea propriului nostru spirit, care, dintre toate țelurile, reprezintă țelul suprem.”

(Dr. Deepak Chopra)

Dacă doriți să intrați în legătură cu Milena, ne puteți contacta prin secțiunea contact