Dana Savoiu – terapeut Access Bars

#50terapiisiterapeuti

 • ,,Discursul din lift”- Prezinta-te in maxim trei randuri.

Sunt pasionata de efectele pe care le au starile emotionale si mentale asupra sanatatii, dedicata in a incuraja si sprijini oamenii sa-si depaseasca perioadele dificile din viata prin diferite metode, tehnici, proceduri, instrumente pentru a-si trai potentialul maxim.

 • Cum ai aflat despre aceasta terapie si ce te-a determinat sa o studiezi pentru a o practica?

Mereu in cautare de metode naturale, simple, blande, profunde, eficiente, lipsite de toxicitate si efecte adverse de eliberare a emotiilor negative, a programelor informationale toxice si a convingerilor limitatoare precum si de corectare comportamentelor defectuoase, am primit in mediul online informatia referitoare la acest complex de instrumente care se numeste Access Bars.

Am fost motivata si determinata sa studiez si practic aceasta terapie din dorinta de a schimba in bine vietile celor care aleg sa produca transformare printr-o metoda holistica, blanda, profunda, dinamica, eficienta, lipsita de orice efect advers.

 • Care sunt principiile de baza ale acestei metode de terapie ?

A. Nimic nu este corect, nimic nu este gresit, totul este un punct de vedere interesant – se promoveaza nonviolenta, ingaduinta, toleranta, acceptarea, libertatea punctului de vedere  si exprimarea libera, fara teama, a acestuia.

B. A afla ce este esential si functioneaza pentru fiecare prin propria cunoastere, fara a impune nimic asupra altcuiva, a fi pragmatici, fara forta.’’Fii tu insuti/insati”!

C. A trai in intrebare, generand deschidere, transformare, schimbare.

 • Cine este clientul tau?

Oricine isi doreste transformare a fiintei, regasire de sine si imbunatatire a diverselor aspecte din viata lor. Acestea pot fi legate de sanatate, bani, creativitate, relatii, control, comunicare, corp, sexualitate, cunoastere, vocatie, imbatranire, vise si sperante,  curatenie si ordine mentala, claritate si concentrare, putere, rezistenta, forta, frumusete, bucurie, usurinta si glorie in viata.  Nu este obligatoriu sa se comunice verbal detaliile poverilor sufletesti pentru a experimenta Access bars.

 • Ce ,,cumpara’’ de fapt clientii atunci cand aleg aceasta terapie?
 1.  se faciliteaza mai multa constienta – Constiinta este energie, este singurul lucru care poate schimba starea de fapt din vietile noastre, cheia catre cooperare si o lume mai buna  iar constienta este modul in care o accesam.

 2. se elibereaza iluzii, energii, programe, decizii, proiectii stocate sub forma de componenta electromagnetica a gandurilor, ideilor, deciziilor, credintelor despre orice domeniu de viata care au fost transmise de catre mediul in care fiecare s-a format sau care au luat nastere in urma rezultatelor experientelor de viata si care creaza blocaje in evolutie si dezvoltare.

 3. eliberarea de frici

 4. o stare pura de „a fi”

 5. imputernicirea si antrenarea pentru autovindecare

 6. crearea realitatii prin eliberarea a ceea ce corpul si mintea alege sa elibereze, permitand energiei sa curga astfel incat se obtine relaxare, odihna mentala si fizica.

 7. constientizare si functionare ca fiinta infinita cu posibilitati de alegere infinite, a cunoaste, a fi, a oferi si primi infinit

 8. eliberarea de polaritate, astfel incat se permite, se lasa, se accepta totul asa cum este, tot ceea ce gandesc, simt, cred, judec, hotarasc este doar un punct de vedere interesant, fara judecata, provenita din functionarea in baza traumelor, dramelor, supararilor, intrigilor.

 9. dezvoltarea abilitatii de a fi deschis continuu si prezent la posibilitati si alegeri

 10. amelioreaza pana la disparitie depresia, anxietatea, elibereaza stresul

 11. vitalitate, revigorare, ordine si claritate mentala, calm, somn calitativ

 12. imbunatatirea relatiilor, a problemelor financiare, a fluxurilor de bani, usurinta la examene

 13. efecte benefice asupra femeilor insarcinate, sugarilor si copiilor agitati.

 • La ce ar trebui sa se astepte o persoana care vine pentru prima data la o sedinta?

Sedinta de Access Bars este o interactiune prietenoasa, calda, blanda, intr-un cadru primitor, sigur si de incredere, cu scopul de a identifica si constientiza nevoile, de a seta intentii.  Mai apoi clientii se lasa dezmierdati de atingerea usoara a 32 de puncte aflate pe cap prin a caror activare se acceseaza propriile abilitati, facilitand vindecarea si schimbarea vietii, asa cum aleg sa fie cu bucurie, armonie, usurinta, abundenta, prosperitate, vitalitate, energie, iubire, intuitie.

 • Piata este competitiva, de ce ar veni clientii catre tine?

Experienta profesionala si de viata, in rolurile pe care le-am indeplinit ca fiind fiica, mama, sotie, colega, prietena, angajata, in functii de executie sau conducere, mi-au deschis calea catre dezvoltare personala si specializarea in practicarea diverselor metode, tehnici, instrumente si proceduri de eliberare a emotiilor
negative si de indeplinire a obiectivelor.

Imi doresc, pot si merit sa lucrezcu toti cei doritori pentru dedicarea si daruirea in a educa, in a ghida si sprijini pe tot parcursul procesului terapeutic, pentru menirea de a insoti oamenii in demersul lor de a depasi dificultatile, de a-si transforma in bine vietile si de a-si accesa intregul potential creator pentru a deveni mai sanatosi, mai buni, mai prosperi .

 • Poti sa impartasesti cu noi din marturisirile clientilor tai care au beneficiat de terapie si si-au imbunatatit viata? Povesteste-ne te rugam una din experiente.

O doamna in varsta de 48 de ani, in urma sedintelor de Access Bars a constatat imbunatatirea starii generale, calmul, relaxarea, linistea interioara, optimismul, motivatia, bucuria, vitalitatea, rabdarea, calitatea somnului fiind aspectele care au redat calitate vietii de zi cu zi. De asemenea, s-au imbunatatit relatiile pe care le avea cu membrii familiei si personalul de la locul de munca, prin simpla schimbare a atitudinii si comportamentului ei.

A inceput sa inteleaga si sa constientizeze cauzele care se aflau in spatele comportamentului ei, ceea ce a generat intelegere, acceptare si toleranta fata de comportamentul celorlalti. Si-a dezvolatat compasiunea, empatia, increderea si stima de sine devenind un adevarat sprijin pentru cei din jur, o colega si un salariat apreciat la locul de munca.

 • Impartaseste cu noi titlul a 3 carti sau numeste 3 mentori care te inspira in viata de zi cu zi.
,,Fii tu – schimba lumea’’ Dr.Dain Heer
„Puterea prezentului” si „Un pamant nou”
Eckhart Tolle
„Terapia prin flori” Dr.Edward Bach
 • Cuvant de incheiere.

Alegeti constient bucuria vietii, prin acceptare si ingaduinta, prevenind durerea prin eliberarea informatiei toxice si potentarea virtutilor lipsa, prin transformarea obiceiurilor si atitudinilor mentale daunatoare organismului, deschisi catre cunoastere si dezvoltare, accesand infinitul din voi!

Poti citi mai multe detalii despre aceasta terapie aici.