Curs WhatsApp „Claritate si Viziune pentru Cariera Ta” – 1 martie

Acest program de 10 zile ti se adreseaza tie daca iti doresti sa obtii claritate in ceea ce priveste viitorul tau din punct de vedere profesional si un plan de actiune concret pentru a trece la urmatorul pas in a obtine un job satisfacator / lansarea unor servicii sau produse pentru care ai lucrat in a dobandi competentele necesare.

Se adreseaza in mod special celor la inceput de drum dispusi sa investeasca energie si timp pentru a pune bazele, inca de la inceput, unui viitor de succes din punct de vedere profesional (succes care bineinteles se va rasfrange si spre toate celelalte laturi din viata ta ca individ).

Si eu am fost ca tine la inceput de drum, iesita de pe bancile facultatii, toti angajatorii cereau experienta de minim 2 ani. Acum ( https://www.linkedin.com/in/luiza-pavel)  acumuland peste 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane si pot spune mii de candidati cu care am interactionat de-a lungul timpului, imi doresc sa te acompaniez in acest proces revelator de autocunoastere si sa iti pun la dispozitie instrumentele necesare cu care sa poti incepe cu dreptul in viitoarea ta cariera.

Vei obtine de la acest program exact cat esti dispus sa investesti! Aici nu sta nimeni in spatele tau sa te impinga sa faci lucruri si nu primesti nici note. Tu esti motorul din spatele actiunilor tale, ca si in viata, de altfel! De tine depinde cu cata seriozitate te vei ocupa in a raspunde acestor provocari precum si energia si timpul pe care le vei aloca in acest demers!

Topics:

Ziua 1. Cine esti?

Ziua 2. Unde vrei sa ajungi?

Ziua 3. Setarea unui obiectiv

Ziua 4. Storytelling

Ziua 5. Kickstart

Ziua 6. Masa mentorilor

Ziua 7. Expertiza

Ziua 8. Testimoniale

Ziua 9. Timpul: prieten sau dusman?

Ziua 10. Follow up

Esti pregatit? Incepem pe data de 1 martie!

Completeaza formularul de inscriere! https://forms.gle/6xAeJKsM9rqAvVkA7